Moderná klimatizácia Daikin Ururu Sarara

1. October 2014 v kategórii Daikin    Klimatizácie    Autor: Zuzana
  

Ururu ilustrackaPredstavujeme vám klimatizáciu Ururu Sarara od značky Daikin. Je výnimočná tým, že v sebe okrem klasických funkcií vykurovania a chladenia spája ďalšie štyri funkcie – zvlhčovanie, odvlhčovanie, vetranie a čistenie vzduchu.

Ururu Sarara je skutočne moderná klimatizácia. Môžete ju ovládať aj cez internet alebo prostredníctvom aplikácie. Okrem technickej vyspelosti sa môže pochváliť i cenou RedDot za vynikajúci produktový dizajn za rok 2013.

Ako fungujeUruru Sarara

Prvou funkciou tejto klimatizácie, ktorú treba spomenúť, je zvlhčovanie – po japonsky „Ururu“. Ako už názov napovedá, zvlhčovanie je naozaj užitočným atribútom tejto klimatizácie. Nepotrebujete žiadnu nádrž na vodu, lebo absorbovaná vlhkosť prúdi z vonkajšej jednotky do vnútornej. Pri zvlhčovaní vás aj počas vykurovacej sezóny nebude škriabať v hrdle a budete mať pocit tepla i pri nižšej teplote. To znamená, že nebudete prekurovať a ušetríte na energii.

Druhou významnou funkciou je odvlhčovanie – po japonsky „Sarara“. Klimatizácia zníži vlhkosť tak, že zmieša studený suchý vzduch s teplým vlhkým vzduchom. Z dusnej miestnosti sa razom stane príjemné prostredie.

Pri funkcii vetranie klimatizácia použije systém tepelného čerpadla a privedie čerstvý vzduch v takej teplote, akú si želáte. Výkon vetrania je naozaj silný (32 m3/h). Za menej ako dve hodiny vyvetráte miestnosť s rozlohou viac ako 26 m2.

Na čistenie vzduchu používa technológiu flash streamer. Vďaka nej čistí vzduch od prachu, peľu, cigaretového dymu a pachov. Dokonca rozkladá vírusy a plesne. Postará sa o vzduch bez alergénov.

Šetrná

Daikin Ururu Sarara patrí do najvyššej energetickej triedy A+++, takže má najnižší dopad na životné prostredie. Má funkcie na úsporu energie:

  • Automatické čistenie filtra – čisté filtre znižujú spotrebu energie až o 20 %.
  • Inteligentné oko – bez pohybu v miestnosti po 20 minút prejde jednotka na úsporný režim až sa vypne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *