Vianoce prichádzajú. Potešte známych praktickým darčekom z Dobrej Klímy

20. November 2018 v kategórii Autor: Michaela
  

 

Lámete si každý rok hlavu nad tým, aké darčeky položíte pod stromček pre svojich najbližších? Možností je skutočne milión. Niekto rád obdarúva zážitkovými alebo skrášľovacími darčekmi. Niekto finančne a niekto volí klasiku v podobe papúč a ponožiek.

Ak však patríte k tým, ktorí preferujú praktické darčeky, zbystrite pozornosť.

Pripravili sme pre vás niekoľko tipov na praktické vianočné darčeky z našej ponuky. Ak máte pocit, že produkty zo vzduchotechniky nemôžu človeka potešiť, presvedčíme vás o opaku. Darovať môžete pocit komfortu či relaxácie, teplo domova alebo ochranu zdravia. A to neznie zle, však?

Pocit komfortu

Do ponuky sme doplnili nové druhy výhrevných papúč a prikrývok, ktoré potešia nejedného zimomravého človeka. Čo je lepšie, ako zabaliť sa do deky, ktorá v momente začne hriať? Alebo si uložiť nôžky do príjemných plyšových papučiek, ktoré navyše poskytujú aj masáž?

Oba produkty pomáhajú aj zo zdravotného hľadiska. Deka pomáha pri bolestiach chrbta, pretože zahrieva a uvoľňuje boľavé miesta. A výhrevné papučky ocenia ľudia, ktorí často trpia prechladnutiami alebo zápalmi močových ciest.

       

Relaxácia

Ak chcete obdarovať človeka, ktorý miluje wellness, máme pre vás ďalší skvelý tip. Aróma difuzér je perfektná vecička, pokiaľ si chcete wellness urobiť priamo u vás doma. Aromaterapia je na to ideálna. Vďaka esenciálnym olejom si navodíte relaxačný stav mysle a odbúrate množstvo zdravotných ťažkostí.

V ponuke máme široký sortiment prístrojov, ktoré zároveň ponúkajú svetelnú stimuláciu a zvlhčenie vzduchu. Aróma difuzér je ten pravý darček, keď chcete darovať niečo pekné, príjemné, voňavé a prospešné pre zdravie.

   

Teplo domova

Potrpí si váš blízky na praktické darčeky? Alebo aktuálne rieši otázku bývania a rekonštrukcie? Pozrite si našu ponuku radiátorov. Nájdete krásne, prenosné elektrické konvektory, ako aj skvostné dizajnové radiátory, ktoré zaujímavo doplnia kúpeľňu či obývačku. Obdarovaného isto potešíte takýmto praktickým prekvapením, ktoré mu zároveň skrášli jeho domov. Radi vám poradíme pri výbere.

Ochrana zdravia

Nájdu sa vo vašej rodine astmatici či alergici? Nielen pre nich sú vhodné zariadenia, ktoré zabezpečia čistý vzduch bez baktérií a prachu. Nájdete u nás veľké množstvo kvalitných zvlhčovačov a čističiek vzduchu. Ak si neviete dať rady, ktorý z týchto prístrojov je vhodnejší, prečítajte si náš blog o tom, či je lepšie kúpiť čističku, alebo radšej zvlhčovač vzduchu. Prípadne sa rovno zastavte u nás a my vám vyberieme to najlepšie z najlepšieho. 🙂

Ak sme vás aspoň trošku inšpirovali a spravili vám jasnejšie vo výbere darčekov, tak nás to teší. 🙂 Vieme, že Vianoce nie sú len o darčekoch, ale hlavne o rodine, pokoji a láske. No veríme, že každý darček od srdca spôsobí nekonečnú radosť. A radosť je jedna z najkrajších emócií.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *