Klimatizácia Mitsubishi Diamond vykuruje, čistí vzduch a šetrí energiu

8. June 2017 v kategórii Klimatizácie    Kúrenie    Autor: Martin
  

 

Modelový rad Mitsubishi Diamond MSZ-LN vás na prvý pohľad zaujme špeciálnou povrchovou úpravou a dizajnovým spracovaním. Zároveň aj úsporne kúri: až do -25 °C bez zamŕzania kondenzátu.

Táto nástenná klimatizácia zapadne do každého interiéru. Získate ju v štyroch farbách: prírodnej bielej, perleťovej bielej, onyxovo-čiernej a rubínovo-červenej. Klimatizáciu ovládate dizajnovým ovládačom, ktorý dostanete v rovnakom farebnom prevedení.

Klimatizácia Mitsubishi Diamond MSZ-LN

Objednať Mitsubishi Diamond

Úsporný výkon a čistý vzduch

Absolútne domáce pohodlie vám zaručí nielen teplota podľa vašich predstáv, ale aj čistý vzduch. Filter s vysokou efektivitou sa postará o vzduch bez baktérií, vírusov a alergénov. Vytvorí elektrickú bariéru, ktorá bráni vzniku prachu a plesní. Cez dvojbariérový plášť výmenníka tepla neprenikne cigaretový dym ani iný zápach.

Zariadenie obsahuje 3D senzor, ktorý sníma prítomnosť ľudí v miestnosti. Rozlišuje ju podľa teplotných rozdielov. Vďaka senzoru upravíte nastavenia tak, aby ste ušetrili energiu. Ako to funguje v praxi? Ak je miestnosť prázdna, klimatizácia automaticky prejde na úsporný režim.

Klimatizácia Mitsubishi Diamond MSZ-LN

Pohodlie pri chladení aj kúrení

3D senzor má ešte jednu výhodu. Prúdenie vzduchu môžete nastaviť tak, aby vás vzduch buď priamo ovieval, alebo úplne obchádzal. Keď kúrite, dvojitá žalúzia nasmeruje teplý vzduch do priestoru, v ktorom sú ľudia. Keď chladíte, chladný vzduch na vás neprúdi. Táto klimatizácia napodobňuje prírodný vánok, aby ste nezažívali nepríjemný pocit studeného vzduchu.

Mitsubishi Diamond MSZ-LN dosahuje najvyššiu energetickú efektivitu pre chladenie aj kúrenie. Zariadenie je plnené ekologickým chladivom R32. To šetrí životné prostredie, ale aj energiu. Spotrebu energie znižuje aj výkonný kompresor s patentovaným motorom.

Cieľom výrobcu Mitsubishi Electric je aj zjednodušiť používanie klimatizácie. Všetky jej funkcie ovládate z mobilu, notebooku či tabletu vďaka zabudovanému Wi-Fi modulu.

Klimatizácia Mitsubishi Diamond MSZ-LN

Mitsubishi Diamond

 

Ktoré vlastnosti klimatizácie Mitsubishi Diamond MSZ-LN vás najviac očarili? Dajte nám vedieť v komentároch pod článkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *