Nové konvektory Adax s WiFi ovládate zo svojho mobilu

2. March 2017 v kategórii Kúrenie    Autor: Martin
  

 

Chcete vykurovať efektívne? Elektrické konvektory sú čoraz obľúbenejšie aj na Slovensku. Dominuje im nórska vykurovacia technika, ktorá sa vyznačuje eleganciou a energetickou úspornosťou.

Značka Adax predstavila nové produkty a zaujala zásadnou technologickou novinkou. Spoznajte Adax CLEA a Adax NEO s WiFi!

Elektrický konvektor Adax

Ohrievače novej generácie

Elektrické konvektory Adax s WiFi termostatom sa dizajnom a spoľahlivosťou príliš nelíšia od svojich predchodcov. Sú bezpečné, úsporné a nepotrpia si na údržbu. Moderný vzhľad a tenké prevedenie určite oceníte, lebo konvektor ľahko zladíte s domácim interiérom.

Prvotriedny dizajn nie je pri Adaxe taký prekvapujúci. Tieto produkty navrhli špičkoví dizajnéri zo známej spoločnosti Hareide Designmill.

Nové elektrické konvektory Adax obsahujú bezdrôtový termostat WT. Aké sú jeho prednosti? Vykuruje len vtedy, keď to naozaj potrebujete. Zníži teplotu v miestnosti, keď spíte alebo nie ste doma.

Nastavili ste konvektor na úsporný režim, no náhle sa vraciate domov? Nastavenie hravo zmeníte vďaka šikovnej aplikácii vo vašom mobile či tablete. A nezáleží na tom, kde práve ste.

Elektrický konvektor Adax

Čím sa nové konvektory líšia od predošlých?

Poteší hlavne vyšší stupeň krytia IP24. Konvektor je tak lepšie chránený voči striekajúcej vode. Výrobcovia ho vybavili aj dvojitou izoláciou a ochranou proti prehriatiu. Tieto vylepšenia vám umožnia používať zariadenie aj v kúpeľni, práčovni alebo pivnici.

Aké ďalšie novinky pripravili inžinieri v Adaxe?

  • pripojenie k WiFi doma, v kancelárii či na chate
  • programovanie teploty v mobilnej aplikácii alebo priamo na konvektore
  • prevedenie len v bielej farbe
  • modernejšie rozmery

Elektrický konvektor s WiFi

Mobilná aplikácia vám ušetrí kopec starostí

Nie je úžasné, že konvektor môžete ovládať vo svojom mobile? Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu a mať pripojenie na internet.

Aplikácia vám výrazne uľahčí prácu s ohrievačom. Takouto obsluhou ušetríte veľa času a energie. Priamo zo svojho mobilu alebo tabletu môžete:

  • nastaviť konvektor,
  • vykurovať podľa týždenného programu vykurovania,
  • deaktivovať nastavené parametre vykurovania,
  • vytvoriť nový režim vykurovania a upraviť aktuálny,
  • vytvoriť novú zónu vykurovania (byt, kancelária, chata a podobne).

Aplikácia Smart Heater je dostupná pre všetky operačné systémy: iOS, Android aj Windows. A už čoskoro pribudne jej nová jazyková verzia, ktorá je už v testovacej prevádzke. Smart Heater bude kompletne v slovenčine!

Mobilná aplikácia Smart Heater

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Smart Heater:

Páči sa vám možnosť ovládať elektrický konvektor priamo z vášho mobilu? Dajte nám vedieť v diskusii pod článkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *