Nový showroom otvorený!

15. May 2014 v kategórii Autor: Zuzana
  

ShowroomZvažujete kúpu klimatizácie? Práve pre vás sme otvorili nový showroom a zároveň predajňu v Bratislave. Môžete si pozrieť rôzne typy klimatizačných jednotiek a zažiť na vlastnej koži ako fungujú. Kvalifikovaný personál vám poradí a zodpovie všetky vaše otázky.

Rozhodli sme sa otvoriť showroom, aby sme vám ešte viac priblížili klimatizácie. Ako jediní na Slovensku vám umožníme bližšie sa zoznámiť s celým portfóliom značky Daikin a predstavíme vám aj zástupcov značiek Mitsubishi, Toshiba a Samsung. Všetky zariadenia Daikin uvidíte zapojené, funkčné a plne ovládateľné.

Sme tu pre vás

Vystúpili sme z virtuálneho sveta webu, aby ste si mohli na vlastné oči pozrieť produkty, ktoré ponúkame a nechať si poradiť od našich odborníkov. V showroome vás privíta skúsený predavač, ktorý je vo svete klimatizácií ako doma. Vyzná sa v „klímach“ a poradí pri všetkom z tejto oblasti.

Predstavíme vám nástenné klimatizácie značiek Daikin, Mitsubishi, Toshiba a Samsung s diaľkovými ovládačmi, kanálovú klimatizáciu do novostavieb i štandardnú alebo veľkú vonkajšiu jednotku. Pripravili sme aj ukážky inštalácie klimatizácie a výustiek. Okrem klimatizácie máme pre vás pripravené aj zvlhčovače, odvlhčovače, čističky vzduchu a ventilátory.

Kde Technopol

Showroom Dobrá Klíma nájdete v bratislavskej Petržalke v budove Technopolu. Nachádza sa na prízemí vľavo od schodov do kongresovej sály. Hodina parkovania na parkovisku Technopolu je zadarmo. Otvorené máme pondelok až piatok od 9.00 h do 16.00 h.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *