Mobilné klimatizácie Blaupunkt: 3 modely, ktoré si vás získajú

17. August 2018 v kategórii Klimatizácie    Autor: Martin
  

 

Teploty na začiatku leta sme ešte zvládli, ale od konca júla nás horúčavy trápia viac a viac. Bez klimatizovaného interiéru je takmer nemožné dýchať príjemný vzduch a pohodlne spať.

S letnými horúčavami a vysokou teplotou domáceho vzduchu môžete efektívne bojovať aj vďaka mobilnej klimatizácii. Nevyžaduje si stavebné úpravy: stačí ju zapojiť do zásuvky. Umiestnite ju do ľubovoľnej izby a kedykoľvek presuniete. Hlavné výhody prenosnej klímy sme už zhrnuli.

Spoľahlivé mobilné klimatizácie vyrába nemecká značka Blaupunkt. V tomto článku vám predstavíme 3 modely, ktoré nájdete v našom e-shope.

Blaupunkt Arrifana 08C

Hľadáte veľkosťou nenápadnú, ale zato naozaj účinnú mobilnú klimatizáciu? Blaupunkt Arrifana 08C spoľahlivo chladí, znižuje vlhkosť vzduchu a efektívnym vetraním prispieva k zdravej domácnosti.

Kolieska na tomto zariadení umožňujú ľahký presun z miesta na miesto. Štýlový a nadčasový dizajn dopĺňa LED displej s 24-hodinovým časovačom, ktorý sa stará o úsporu energie. Manuálne alebo pomocou diaľkového ovládača nastavíte automatické zapnutie/vypnutie klimatizácie v určenom čase. A aj pri šetrnom režime si užijete pohodovú domácu teplotu.

Automatické odparovanie zabezpečí, že nádrž na vodu sa počas chladenia skoro nikdy nenaplní a vďaka špeciálnej technológii určite nepretečie. Výrobcovia tiež mysleli na hladinu hluku, ktorú sa im podarilo znížiť aj pri vyššej záťaži.

Užitočnou funkciou je režim spánku. Aj popri minimálnej rýchlosti ventilátora dosiahnete ideálnu teplotu, ktorá vám zaistí komfortný odpočinok.

  • Využitie: priestor do 20 m2
  • Jedinečná vlastnosť: automatické odparovanie
  • Hlavná výhoda: režim časovača

Blaupunkt Arrifana 08C

Blaupunkt Moby Blue 1012 B

Blaupunkt Moby Blue 1012 B je prenosná klimatizácia, ktorá vás na prvý pohľad upúta dizajnom. Jej tvar, farba a podsvietený LCD displej zvýrazňujú exkluzivitu. Zariadenie môžete ovládať diaľkovo a vynikne v modernom aj klasickom interiéri.

Táto klíma nie je len pekná, ale aj vysoko efektívna. Výrobcovia sa riadili európskymi normami a použili najkvalitnejšie komponenty. Špeciálnou inováciou prešlo tepelné čerpadlo. Získava energiu zo vzduchu a vypúšťa menej oxidu uhličitého.

Používatelia tohto modelu s tichou prevádzkou si nevedia vynachváliť kombináciu štyroch funkcií. Blaupunkt Moby Blue 1012 B chladí, vyhrieva, vetrá a zbavuje vzduch nadbytočnej vlhkosti. Spoľahlivý odparovací systém sa stará o automatické odparovanie kondenzátu. Celkový komfort znásobuje ventilátor s tromi rýchlostnými stupňami.

  • Využitie: priestor do 25 m2
  • Jedinečná vlastnosť: elegantný dizajn
  • Hlavná výhoda: funkcia 4 v 1 (chladenie, ohrev, odvlhčovanie, vetranie)

Blaupunkt Moby Blue 1012 B

Blaupunkt Moby Blue 1012 WT

Účinnosť, komfort a štýlový dizajn. To všetko ponúka mobilná klimatizácia Blaupunkt Moby Blue 1012 WT.

Podobne ako model 1012 B sa hodí do modernej aj klasickej domácnosti. Obsahuje kvalitné funkcie, inovované tepelné čerpadlo či LCD displej s diaľkovým ovládaním.

Oceníte aj ventilátor s tromi stupňami rýchlosti, tichú prevádzku a automatické odparovanie kondenzátu. Takisto sa môžete spoľahnúť na chladenie, ohrievanie, odvlhčovanie a vetranie v jednom.

Toto zariadenie využíva inteligentnú technológiu Smart Home. Vďaka hlasovým asistentom Amazon Alexa a Google Assistant môžete jednoduchými hlasovými príkazmi meniť nastavenie klimatizácie. Ďalšou výhodou je kompatibilita s aplikáciami Android aj iOS.

  • Využitie: priestor do 25 m2
  • Jedinečná vlastnosť: inteligentné funkcie
  • Hlavná výhoda: funkcia 4 v 1 (chladenie, ohrev, odvlhčovanie, vetranie)

Blaupunkt Moby Blue 1012 WT

Ktorý z týchto modelov mobilnej klimatizácie Blaupunkt sa vám pozdáva najviac? Napíšte nám do komentárov pod článkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *